Tietoa TVINS: istä

Tvins tarjoaa laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka helpottavat arkeasi

Tehdessäsi ostoksia Tvinsillä sinulla on aina 30 päivän tyytyväisyystakuu. Se tarkoittaa, että voit kaikessa rauhassa kokeilla ja käyttää tuotteitamme kotona. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen.


Tvins tekee paljon töitä kehittääkseen käytännöllisiä ja parhaita arkeasi helpottavia tuotteita. Omien tuotteidemme lisäksi (kuten H2O X5 Mop ja Slim N' Lift Caresse Jeans), teemme yhteistyötä myös tarkoin valittujen kumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa. Seuraa valikoimaamme säännöllisesti, lanseeraamme uusia tuotteita ympäri vuoden.


Tiesitkö että Tvins:llä on jo 7 omaa myymälää Skandinaviassa ja pian myös Suomessa.


Voit ostaa tiettyjä Tvins-tuotteita myös yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat:


Prisma

SOK

K-citymarket

Hobby Hall

Kesto

Ellos

Veljekset Keskinen Oy

NetonNet


TVINS AB:n päätoimipaikka on Ruotsissa, Malmön keskustassa, josta johdetaan kaikkien maiden liiketoimintoja. Etelä-Ruotsin keskusvarastosta lähetetään tavarat kaikkiin Pohjoismaihin.


TVNS SKANDINAVIA AB


Citadellsvägen 23


211 18 MALMÖ
ORG. NR. 556649-4208


Me Tvinsillä iloitsemme sinusta asiakkaana ja tahdomme että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, ettei niitä voi saada muualta kuin meiltä. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat nähdä jonkin tuotteen valikoimastamme, voit kirjoittaa meille osoitteeseen help-fi@tvins.com.


Yhteystietomme
Puhelinnumero asiakaspalvelu: 09-315 88 700